logo

Descoperă-ți potențialul prin
Membership Community!

Ai posibilitatea să-ți dezvolți abilitățile, să acumulezi noi cunoștiinte și să te distrezi în stil ARDT.

Ne dorim să devii cea mai bună versiune a ta!

ceoferim

Ce avem de oferit ?

Aici poți găsi cele mai importante beneficii pe care le oferim, dar avem multe surprize pentru tine și te așteptăm să le descoperi.

svg

Training-uri și workshop-uri

Participarea gratuită sau cu reducere 50% la evenimentele noastre educaționale cu informații de calitate pe diferite domenii.

svg

Acces la evenimente partenere

Participarea gratuită la evenimentele partenerilor ARDT Oradea. Acces la evenimente de networking și socializare.

svg

Dezvoltare personală

Prin asocierea cu noi, obții oportunitatea unică de a experimenta o creștere personală semnificativă prin implicarea în proiecte.

svg

Evenimente sociale

Știm cât de important este să te mai și recreezi. Avem în program party-uri, social nights, movie nights, digital quiz și multe altele!

svg

Reducere la cafeneaua ARDT

Toți membri au o reducere de 25% la produsele din cafenea, însă depinzând de activitatea ta, poți beneficia de vouchere cu reducere 100%. la tot!

svg

Comunitate primitoare

Când devii membru al asociației noastre, te alături unei familii care împărtășește aceeași pasiune pentru creștere și împlinire!

party

De ce să devii membru ?

Ne dorim să îți oferim șansa reală de a deveni cea mai bună versiune a ta, înconjurat de oameni cu aceleași aspirații și cu sprijinul necesar pentru a-ți atinge potențialul maxim.

În cadrul asociației noastre, vei găsi un teren fertil pentru creștere și dezvoltare. Echipa noastră dedicată și resursele variate te vor îndruma pe drumul către excelență. Participând la activități noastre, vei dezvolta abilități esențiale și vei forma conexiuni durabile.

Join us on our journey!

Vom crește împreună și creea amintiri de neuitat. Dacă ești gata să
îți descoperi adevăratul potențial, noi te așteptăm în echipa noastră!

Join us