Discover yourself with Membership Community!

Ai posibilitatea să-ți dezvolți abilitățile, să acumulezi noi cunoștinte și să te distrezi în stil ARDT. Ne dorim să devii cea mai bună versiune a ta!

Ce avem de oferit ?

Îți prezentăm o parte din beneficiile și activitățile noastre. Nu te descuraja dacă nu găsești ceea ce cauți! Ți-am pregătit mai multe decât te aștepți! 😉

Training-uri și workshop-uri

Participarea gratuită sau cu reducere 50% la evenimentele noastre educaționale cu informații de calitate pe diferite domenii.

Acces la evenimente partenere

Datorită parteneriatelor noastre avem beneficii precum acces la diferite evenimente și beneficii de tip reducere la aceștia.

Dezvoltare personală

Prin asocierea cu noi, obții oportunitatea unică de a experimenta o creștere personală semnificativă și de a-ți atinge potențialul maxim.

Evenimente sociale

Știm cât de important este să te mai și recreezi. Avem în program party-uri, social nights, movie nights, digital quizzes și multe altele !

Reducere la cafeneaua ARDT

Toți membri au o reducere de 25% la produsele din cafenea, însă depinzând de activitatea lor, pot beneficia de vouchere cu reducere 100%.

Comunitate primitoare

Când devii membru al asociației noastre, te alături unei familii care împărtășește aceeași pasiune pentru creștere și împlinire.

De ce să devii membru ?

Ne dorim să îți oferim șansa reală de a deveni cea mai bună versiune a ta, înconjurat de oameni cu aceleași aspirații și cu sprijinul necesar pentru a-ți atinge potențialul maxim.

În cadrul asociației noastre, vei găsi un teren fertil pentru creștere și dezvoltare. Echipa noastră dedicată și resursele variate te vor îndruma pe drumul către excelență. Participând la activități noastre, vei dezvolta abilități esențiale și vei forma conexiuni durabile.

Join us on our journey!

Completează acest formular pentru a stabili o întâlnire și a afla mai multe informații. Nu ezita să aduci un prieten!