ECHIPA

Ioana Măgurean

Managing Partner - Secretar General

Universitatea din Oradea, Facultatea de Drept

Cristian Buda

Managing Partner - Vicepreședinte

Universitatea din Oradea, Facultatea de Relatii Internationale si Studii Europene, cu predare in limba engleza

Student la Universitatea din Oradea, Cristian Marius Buda și-a perfecționat talentul în art design și Corel Design prin activitatea s-a ca voluntar în asociația A.R.I.S.E. Oradea, urmând ca după depășirea statutului asociației, să se alăture echipei fondatoare asociației A.R.D.T. Oradea pentru a continua să îmbunătățească comunitatea de studenți și tineri din Oradea.

Acesta de asemenea este și un pasionat al programelor de tip Work&Travel, fiind beneficiar două veri la rând al acestor oportunități ceea ce îl face ca experiența sa acumulată să fie de o valoare ridicată!

ardt.oradea@gmail.com 0738 466 488 Facebook

Barabaș Bernard Filip

Managing Partner - Președinte

Universitatea din Oradea, Facultatea de Relații Internationale si Studii Europene, cu predare în limba engleză

Activând încă din 2011 în mediul asociaților studențești, am realizat posibilitățile de dezvoltare și oportunitățile pe care le oferă implicarea și mai ales dezvoltarea de programe, fie ele educaționale sau antreprenoriale, toate aduc un mare beneficiu, un plus de valoare societății academice, comunității studențești și cel de tineret!

Proiectele lansate împreună cu membri asociației vor ajuta la coagularea comunității, vor aduce noi propuneri de activități benefice tineretului și proiecte în care însuși mediul de afaceri orădean se va implica pentru a asigura cea mai bună calitate și cele mai bune oportunități pentru participanți!