Despre Noi

Asociația A.R.D.T. Oradea s-a născut în anul 2015 din inițiativa a trei studenți: Barabaș Bernard Filip (Președinte), Cristian Marius Buda (Vicepreședinte) și Ioana Alexandra Matea (Secretar General) pentru a putea aduce o contribuție reală în societate.

Am început de la mediului comunitar orădean, mediul studențesc și mediul de tineret, într-o colabolare strânsă cu mediul de afaceri reprezentată de Directorul General al Asociației Firmelor Bihorene, Radu Silaghi.

Viziunea este una simplă: implementarea a cât mai multor proiecte și programe educaționale prin care să se promoveze nevoia de implicare în comunitatea din Oradea, pentru a putea sprijini tinerii în ceea ce privește o viitoare carieră, activități recreaționale și evenimente socio-culturale.

Scopul Asociației

Asociația de Responsabilizare și Dezvoltare a Tineretului Oradea are ca scop implementarea a diverse proiecte care să contribuie la formarea
profesională și personală a tuturor participanților, să atragă tineret înspre Oradea, să ajute la dezvoltarea și responsabilizarea comunității de
tineret și studenți.

V A L O R I

1.Educație

“Educația este cheia ce deschide poarta de aur a libertății” – George Washington Carver

2. Comunitate

„O persoană generoasă este cea care îi oferă persoanei potrivite lucrul potrivit la momentul potrivit” – Aristotel

3. Progres

“Să formezi o echipă este doar începutul, să rămâi împreună este progresul, să lucrezi împreună este succesul…”

– Henry David Thoreau

4. Dezvoltare

“Construiește-ți în minte o imagine a reușitei tale. Păstrează această imagine cu tenacitate, nu îi permite să dispară. Mintea ta va căuta modalități de a dezvolta această imagine … și nu-ti imagina niciun fel de obstacole.”

– Norman Vincent Peale

Consiliul director

Barabas Bernard-Filip

Presedinte & Lider Departament Proiecte

Hantiu Ovidiu-Alexandru

Vicepresedinte

Orosz Camilla

Secretar General

Ordogh Csaba Kristof

Cenzor

Laza Sofia

HR, Psiholog

LIDERI DE DEPARTAMENTE

Nemeș Lavinia

Design

Marușca Daniel

Marketing

Ungureanu Mihai

Tehnic

Hegyes Cristina

IT