DESPRE NOI

Despre noi

Asociația A.R.D.T. Oradea s-a născut din inițiativa a trei studenți, Barabaș Bernard Filip (Președinte), Cristian Marius Buda (Vicepreședinte) și Ioana Alexandra Matea (Secretar General) pentru a putea aduce o contribuție reală mediului comunitar orădean, mediului studențesc și mediului de tineret, într-o colabolare strânsă cu mediul de afaceri reprezentată de Directorul General al Asociației Firmelor Bihorene Radu Silaghi.

Viziunea este una simplă, implementarea a cât mai multor proiecte și programe educaționale prin care să se promoveze nevoie de implicare în comunitatea din Oradea, pentru a putea sprijinii tinerii în ceea ce privește o viitoare carieră, activități recreaționale și evenimente socio-culturale.

Trainingurile, cursurile, seminariile și alte forme de acțiuni inițiare vor fi în viitorul apropiat o prioritate pentru asociație deoarece prin parteneriatul cu mediul de afaceri reușim să identificăm nevoile din comunitate și dorim să le adresăm prin aducerea diverselor soluții pentru a îmbunătății unde este posibil!

 

> Proiecte Educaționale

> Dezvoltare

> Progress

ARDT Oradea

Education is about learning. If there is no learning going on, there is no education going on

Sir Ken Robinson – British author, speaker and international advisor on education in the arts to government, non-profits, education and arts bodies

Scopul asociației:

Asociația de Responsabilizare și Dezvoltare a Tineretului Oradea are ca scop implementarea a diverse proiecte care să contribuie la formarea profesională și personală a tuturor participanților, să atragă tineret înspre Oradea, să ajute la dezvoltarea și responsabilizarea comunității de tineret și studenți.

Proiectele noastre se vor axa pe diferite domenii cum ar fi  ”Orientare în Carieră”, ”Inginerie”, ”Management”, ”Socio-Culturale” și multe altele. Ne vom axa în special pe evenimente de tip ”Team-Building” pentru a putea mobiliza cât mai mulți tineri pentru proiectele ce le vom pune în mișcare!

Obiectivele noastre:

  • Implementarea proiectelor care aduc plus valoare comunității orădene;
  • Crearea de experiențe unice pentru studenți și tineri;
  • Implementarea programe antreprenoriale pentru tineri și studenți;
  • Creare unei noi culturi studențești în Oradea;
  • Re-branding a studentului orădean;

Exemplu Proiect Educațional ”Școala de Vară: Orientarea și Gestiunea Carierei”

Feedback